Gmlt Sesisih Moto Lagu MP3 dan Video Download

Gmlt Sesisih Moto

Gambar Gmlt Sesisih Moto

Listen: 30.4K

Date: 28 Mar 2021

Duration: 6:32

Likes: 1K

Gmlt Sesisih Moto Video :

Description:

Gmlt Sesisih Moto, Aku sadar aku iki sopo
Durung iso wenehi opo-opo
Nanging koe uwis nuntut opo-opo
Aku ra ikhlas yen koe saiki lungo
Mergo ono wong liyo

Wis nyobo mending aku nyadar wae
Lalekne kabeh impenku karo koe

Reff:
Aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
Nanging aku kalah karo pilihanmu
Aku wis berjuang tapi akhir e
Aku sing loro

Tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu
Wis tak nehke kabeh sing tok karepne
Wis kabeh tak nehke tapi tetep
Aku sing loro

Wis nyobo mending aku nyadar wae
Lalekne kabeh impenku karo koe

Reff:
Aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
Nanging aku kalah karo pilihanmu
Aku wis berjuang tapi akhir e
Aku sing loro

Tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu
Wis tak nehke kabeh sing tok karepne
Wis kabeh tak nehke tapi tetep
Aku sing loro

Aku wis nyobo wenehke kabeh tresnaku
Nanging aku kalah karo pilihanmu
Aku wis berjuang tapi akhir e
Aku sing loro

Tresnaku kabeh mung dinggo slirahmu
Wis tak nehke kabeh sing tok karepne
Wis kabeh tak nehke tapi tetep
Aku sing loro
Wis kabeh tak nehke tapi tetep
Aku sing loro..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gmlt Sesisih Moto Mp3 Gratis, download mp3 Gmlt Sesisih Moto, download musik Gmlt Sesisih Moto, download Video Gmlt Sesisih Moto, Gmlt Sesisih Moto mp4
Download Lagu