Esa Risty Bahagiamu Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Bahagiamu

Gambar Esa Risty Bahagiamu

Listen: 6.8K

Date: 13 Apr 2021

Duration: 4:58

Likes: 309

Esa Risty Bahagiamu Video :

Description:

Esa Risty Bahagiamu, Opo koyo ngene abot sanggane
Tresnani awakmu sing gawe aku cemburu
Kowe karo de'e aku ra nesu
Neng senenganmu golek i kesalahanku

Mung siji pesenku gawe nen de'e bahagia
Ojo mbok larani koyo sing mbok lakoni
Ning awakku, ning atiku

Tak lilakne awakmu
Gandeng karo de'e
Masio nelongso atiku
Ra kuat ngempet loro
Ning njero dodo

Aku mung iso nyawang awakmu
Seko kadoan
Masio raiso sesandingan
Sing penting kowe bahagia
Aku gampang

Mung siji pesenku gawe nen de'e bahagia
Ojo mbok larani koyo sing mbok lakoni
Ning awakku, ning atiku

Tak lilakne awakmu
Gandeng karo de'e
Masio nelongso atiku
Ra kuat ngempet loro
Ning jero dodo

Aku mung iso nyawang awakmu
Seko kadoan
Masio raiso sesandingan
Sing penting kowe bahagia
Aku gampang

Tak lilakne awakmu
Gandeng karo de'e
Masio nelongso atiku
Ra kuat ngempet loro
Ning jero dodo

Aku mung iso nyawang awakmu
Seko kadoan
Masio raiso sesandingan
Sing penting kowe bahagia
Aku gampang

Ora popo atiku loro
Sing penting de'e bahagia
Aku, gampang

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Bahagiamu Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Bahagiamu, download musik Esa Risty Bahagiamu, download Video Esa Risty Bahagiamu, Esa Risty Bahagiamu mp4
Download Lagu