Nyawang Soko Kene Ilux Id Lagu MP3 dan Video Download

Nyawang Soko Kene Ilux Id

Gambar Nyawang Soko Kene Ilux Id

Listen: 6.3K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 4:52

Likes: 622

Nyawang Soko Kene Ilux Id Video :

Description:

Nyawang Soko Kene Ilux Id, Aku seng loro ati
Ambyare roso iki
Bola bali tok larani
Bola bali tok janjeni
Nanging ora ono bukti

Kowe seng ninggal lungo
Wes ora ono roso
Teko mung ngekeki kabar
We sesok bakal dilamar
Undangane wes disebar

Reff:
Kuat kuatno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Delengke kowe neng pelaminan
Loro rasane

Iklas iklasno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Kowe ro wong liyo
Aku tak dewe nyawang soko kene

Nerimo takdire aku ro kowe dudu jodone
Wes tak tompo opo anane
Kabeh uwes tak iklaske

Reff:
Kuat kuatno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Delengke kowe neng pelaminan
Loro rasane

Iklas iklasno ati iki
Seng urung iso nerimo kahanane
Kowe ro wong liyo
Aku tak dewe nyawang soko kene

Kowe ro wong liyo
Aku tak dewe nyawang soko kene

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nyawang Soko Kene Ilux Id Mp3 Gratis, download mp3 Nyawang Soko Kene Ilux Id, download musik Nyawang Soko Kene Ilux Id, download Video Nyawang Soko Kene Ilux Id, Nyawang Soko Kene Ilux Id mp4
Download Lagu