Cerito Tresno Nada Cinta Band Lagu MP3 dan Video Download

Cerito Tresno Nada Cinta Band

Gambar Cerito Tresno Nada Cinta Band

Listen: 3K

Date: 16 Jan 2021

Duration: 6:11

Likes: 425

Cerito Tresno Nada Cinta Band Video :

Description:

Cerito Tresno Nada Cinta Band, Lintang tulung kabarno
Roso perih iki
Banjir tangise ati
Bulan tulung rungokno
Jerite batinku
Kudu kuat atiku

Siji atur penjalukku
Ojo nagnti ono
Roso dendam ning njero atimu

Opo iki wes garise aku karo kowe
Kudu cukup sakmene
Aku lilo ngrumangsani
Dalan crito iki
Tompo kanthi ikhlas ati

Nanging roso kari roso
Ilang ing sak kedep moto
Mugo lilakno pupuse tresno

Reff:
Sak lebare kowe lungo
Nangis njero ati
Mergo kowe sing njalari
Aku ikhlas nompo kasunyatan iki
Mugo wae kowe mangerteni
Setuluse roso iki
Ora bakal luntur
Tekan mbesuk aku mati
Panyuwunku lilakno tekane ati
Mergo tresno ra kudu nduweni

Opo iki wes garise aku karo kowe
Kudu cukup sakmene
Aku lilo ngrumangsani
Dalan crito iki
Tompo kanthi ikhlas ati

Nanging roso kari roso
Ilang ing sak kedep moto
Mugo lilakno pupuse tresno

Reff:
Sak lebare kowe lungo
Nangis njero ati
Mergo kowe sing njalari
Aku ikhlas nompo kasunyatan iki
Mugo wae kowe mangerteni
Setuluse roso iki
Ora bakal luntur
Tekan mbesuk aku mati
Panyuwunku lilakno tekane ati
Mergo tresno ra kudu nduweni

Mergo tresno ra kudu nduweni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cerito Tresno Nada Cinta Band Mp3 Gratis, download mp3 Cerito Tresno Nada Cinta Band, download musik Cerito Tresno Nada Cinta Band, download Video Cerito Tresno Nada Cinta Band, Cerito Tresno Nada Cinta Band mp4
Download Lagu