Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno

Gambar Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno

Listen: 262K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 5:03

Likes: 3.7K

Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno Video :

Description:

Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno, Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno, download musik Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno, download Video Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno, Rena Movies Ft New Pallapa Salam Tresno mp4
Download Lagu