Cantika Salma Roso Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Cantika Salma Roso Kangen

Gambar Cantika Salma Roso Kangen

Listen: 44.9K

Date: 05 Feb 2021

Duration: 5:44

Likes: 754

Cantika Salma Roso Kangen Video :

Description:

Cantika Salma Roso Kangen, Howo adem wengi seng ngangeni
Gawe aku mikir esem guyumu
Tak cobo nglalekne rabiso neng batin
Mung kowe raono liyane

Esem guyumu tansah ngangeni
Paras manis agawe kepikir
Ngalahne rembulan padange lintang
Tresno iki kanggo kangmas

Reff:
Gede rosone tresno iki
Ngalahne roso kangenku mring sliramu
Kangenku marang awakmu
Tresno tulus kanggo sliramu

Mung kowe seng tak tresno
Ora nganti ngliyo
Bebarengan nganti selawase

Esem guyumu tansah ngangeni
Paras manis agawe kepikir
Ngalahne rembulan padange lintang
Tresno iki kanggo kangmas

Reff:
Gede rosone tresno iki
Ngalahne roso kangenku mring sliramu
Kangenku marang awakmu
Tresno tulus kanggo sliramu

Mung kowe seng tak tresno
Ora nganti ngliyo
Bebarengan nganti selawase

Reff:
Gede rosone tresno iki
Ngalahne roso kangenku mring sliramu
Kangenku marang awakmu
Tresno tulus kanggo sliramu

Mung kowe seng tak tresno
Ora nganti ngliyo
Bebarengan nganti selawase

Bebarengan nganti selawase
Bebarengan nganti selawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cantika Salma Roso Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Cantika Salma Roso Kangen, download musik Cantika Salma Roso Kangen, download Video Cantika Salma Roso Kangen, Cantika Salma Roso Kangen mp4
Download Lagu