Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku

Gambar Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku

Listen: 1.2K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 5:15

Likes: 103

Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku Video :

Description:

Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku, Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Jogoen rumaten ojo di loro ati
Nek gak kepingin ku ambil kembali

Tulung jogoen bojomu kuwi
Ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
Ojo sampek ketemu ro aku
Ben ra ciloko uripmu

Kowe tak kandani yen bojomu kuwi
Tau ngikat janji sehidup semati
Karo aku nalikane mbiyen
Waktu sek jamane pacaran

Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Bojomu semangatku
Ojo nganti kerasan ning aku

Bojomu semangatku
Ojo nganti melayu ning aku
Jogoen rumaten ojo di loro ati
Nek gak kepingin ku ambil kembali

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku, download musik Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku, download Video Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku, Mala Agatha Bojomu Semangatku Ojo Nganti Melayu Ning Aku mp4
Download Lagu