Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu Lagu MP3 dan Video Download

Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu

Gambar Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu

Listen: 2.6K

Date: 01 Apr 2021

Duration: 5:57

Likes: 54

Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu Video :

Description:

Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu, Netes eloh ning pipi tansah melu nyekseni
Perih ning atiku mergo mbok khianati
Tresno wis kebacut jeru kepatri ning ati
Nanging saiki mbok tinggal pergi

Adem angin ing wengi ngelingake tresnamu
Sing tulus lan gemati ngancani uripku
Tangis njero batinku sesali kesalahanku
Sepurane aku wis gawe tatu atimu

Kudu ning sopo aku cerito
Kahanan atiku pengen mbaleni tresnamu
Kudu ning endi aku golek ganti
Pepujane ati tresno sehidup semati

Netes eloh ning pipi tansah melu nyekseni
Perih ning atiku mergo mbok khianati
Tresno wis kebacut jeru kepatri ning ati
Nanging saiki mbok tinggal pergi

Adem angin ing wengi ngelingake tresnamu
Sing tulus lan gemati ngancani uripku
Tangis njero batinku sesali kesalahanku
Sepurane aku wis gawe tatu atimu

Kudu ning sopo aku cerito
Kahanan atiku pengen mbaleni tresnamu
Kudu ning endi aku golek ganti
Pepujane ati tresno sehidup semati

Kudu ning sopo aku cerito
Kahanan atiku pengen mbaleni tresnamu
Kudu ning endi aku golek ganti
Pepujane ati tresno sehidup semati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu Mp3 Gratis, download mp3 Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu, download musik Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu, download Video Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu, Mahesa Feat Fira Santika Tembang Tatu mp4
Download Lagu