Tresno Liyane Safira Inema Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Liyane Safira Inema

Gambar Tresno Liyane Safira Inema

Listen: 2.8K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 5:36

Likes: 229

Tresno Liyane Safira Inema Video :

Description:

Tresno Liyane Safira Inema, Yen aku eleng sliramu
Rasane nelongso ning atiku
Naliko sih nyanding sliramu
Tak roso bungah ning atiku

Siki mung tinggal kenangan
Tresnaku wis keroso ilang
Amergo kowe sing tak sayang
Saiki sanding wong liya

Ra nyono atiku keronto
Ngrasakne kasunyatan tresno

Ra biso tak lalekne roso loro iki
Kowe tego cidro ing janji
Tak roso loro iki sing ning njero dodo
Masio sampek tuo

Ra biso tak lalekne roso loro iki
Kowe tego cidro ing janji
Tak roso loro iki sing ning njero dodo
Masio sampek tuo

Siki mung tinggal kenangan
Tresnaku wis keroso ilang
Amergo kowe sing tak sayang
Saiki sanding wong liya

Ra nyono atiku keronto
Ngrasakne kasunyatan tresno

Ra biso tak lalekne roso loro iki
Kowe tego cidro ing janji
Tak roso loro iki sing ning njero dodo
Masio sampek tuo

Ra biso tak lalekne roso loro iki
Kowe tego cidro ing janji
Tak roso loro iki sing ning njero dodo
Masio sampek tuo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Liyane Safira Inema Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Liyane Safira Inema, download musik Tresno Liyane Safira Inema, download Video Tresno Liyane Safira Inema, Tresno Liyane Safira Inema mp4
Download Lagu