Isih Tresno Nurhana Lagu MP3 dan Video Download

Isih Tresno Nurhana

Gambar Isih Tresno Nurhana

Listen: 119.3K

Date: 25 Jul 2013

Duration: 4:08

Likes: 383

Isih Tresno Nurhana Video :

Description:

Isih Tresno Nurhana, Sopo kuat nglakoni
Yen nyaw-ng wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan

Kimupeng tamu ra karuan

Gelo rasaning ati
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan
Seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno
Ning ati aku tetep gelo

Gelo rasaning ati
Po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan
Seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji
Nganti biso nglarani ati
Kebangeten sliramu
Kok tego ninggalake aku

Aku mung meling janji
Sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno
Ning ati aku tetep gelo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Isih Tresno Nurhana Mp3 Gratis, download mp3 Isih Tresno Nurhana, download musik Isih Tresno Nurhana, download Video Isih Tresno Nurhana, Isih Tresno Nurhana mp4
Download Lagu