Dini Kurnia Janji Manis Lagu MP3 dan Video Download

Dini Kurnia Janji Manis

Gambar Dini Kurnia Janji Manis

Listen: 2.4K

Date: 08 Feb 2021

Duration: 4:38

Likes:

Dini Kurnia Janji Manis Video :

Description:

Dini Kurnia Janji Manis, Kabeh susah soro
Yowis tak lakoni
Berjuang bareng karo sliramu

Mergo katresnanku
Yo wis ke patri
Ra ono liyo mung kanggo kowe

Bakal setiyo sampek
Tumekane pati
Ucap ra ono wong liyo
Jare sehidup semati

Reff:
Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Sorone karo aku
Serto senenge karo wong liyo

Kabeh susah soro
Yowis tak lakoni
Berjuang bareng karo sliramu

Mergo katresnanku
Yo wis ke patri
Ra ono liyo mung kanggo kowe

Bakal setiyo sampek
Tumekane pati
Ucap ra ono wong liyo
Jare sehidup semati

Reff:
Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Serto sak kabehane wes ono
Kowe ke gudo karo wong liyo
Janji manis ra biso dipercoyo
Ngucap setiyo tetep ngeliyo

Sorone karo aku
Serto senenge karo wong liyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dini Kurnia Janji Manis Mp3 Gratis, download mp3 Dini Kurnia Janji Manis, download musik Dini Kurnia Janji Manis, download Video Dini Kurnia Janji Manis, Dini Kurnia Janji Manis mp4
Download Lagu