Bamz Z Tangise Ati Lagu MP3 dan Video Download

Bamz Z Tangise Ati

Gambar Bamz Z Tangise Ati

Listen: 8.4K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 5:38

Likes: 347

Bamz Z Tangise Ati Video :

Description:

Bamz Z Tangise Ati, Netes eluh mripat iki
Mrebes mili ono pipi
Tresno siji-sijine
Tegone ninggalake

Pancen loro njero dodo
Nyesek ra lungo-lungo
Ati wes kadung tresno
Akhire mung tok sio-sio

Tresno tak songgo dewe
Kowe milih karo liane
Remuk atiku iki
Batin nangis
Rosone koyo di iris

Reff:
Loro ati iki kowe sing ninggali
Tanpo roso welas gawe tangise ati
Tresno tulus iki tok tinggal ra tok ajeni
Isaku mung nangis mergo kelingan
Sing wingi-wingi

Tresno tak songgo dewe
Kowe milih karo liane
Remuk atiku iki
Batin nangis
Rosone koyo di iris

Reff:
Loro ati iki kowe sing ninggali
Tanpo roso welas gawe tangise ati
Tresno tulus iki tok tinggal ra tok ajeni
Isaku mung nangis mergo kelingan
Sing wingi-wingi

Loro ati iki kowe sing jalari
Lungo tanpo pamit ninggal tatu ning ati
Tresno sing tak jogo anane mung muspro
Isaku mung nangis mergo kelingan
Sing wingi-wingi

Isaku mung nangis mergo kelingan
Sing wingi-wingi

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Bamz Z Tangise Ati Mp3 Gratis, download mp3 Bamz Z Tangise Ati, download musik Bamz Z Tangise Ati, download Video Bamz Z Tangise Ati, Bamz Z Tangise Ati mp4
Download Lagu