Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno

Gambar Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno

Listen: 66.6K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 5:08

Likes: 1.6K

Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno Video :

Description:

Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno, Susah sing tak roso
Kelingan naliko semono
Wong loro ngucap janji tresno
Disekseni endahe cahyone mego

Sliramu pamit arep lungo
Titip tresno sing kudu tak jogo
Welingmu ojo nganti ono wong liyo
Mbok elus pipiku netes banyune moto

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing neng njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko

Nganti suk kapan nggonmu teko
Tresnaku ora bakal cidro
Tresno sing ning njerone dodo
Tak simpen lan tak jogo

Senajan akeh godho tresno
Nanging tresnamu sing utomo
Aku ra bakal nompo tresno lio
Nganti sliramu teko..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno, download musik Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno, download Video Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno, Shinta Arsinta Ft New Pallapa Titip Tresno mp4
Download Lagu