Esa Risty Nyidam Sari Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Nyidam Sari

Gambar Esa Risty Nyidam Sari

Listen: 454K

Date: 14 Apr 2021

Duration: 5:45

Likes: 7.7K

Esa Risty Nyidam Sari Video :

Description:

Esa Risty Nyidam Sari, Umpomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpomo sliramu margi wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sinaksen lintange luku semono
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthel ning netro rinoso
Kroso rasaning driyo

Mibero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudero
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Nalika niro ing dalu atiku
Lamlamun sliro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
La kae lintange mlaku

Umpomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpomo sliramu margi wong manis
Aku kang bakal ngliwati

Sinaksen lintange luku semono
Janji prasetyaning ati
Tansah kumanthel ning netro rinoso
Kroso rasaning driyo

Mibero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudero
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Nalika niro ing dalu atiku
Lamlamun sliro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
La kae lintange mlaku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Nyidam Sari Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Nyidam Sari, download musik Esa Risty Nyidam Sari, download Video Esa Risty Nyidam Sari, Esa Risty Nyidam Sari mp4
Download Lagu