Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu

Gambar Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu

Listen: 6.9K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 5:02

Likes: 243

Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu Video :

Description:

Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu, Sumilir angin wengi iki
Gowo kangenku marang sliramu
Opo kowe ngeroso
Yen lagi tak kangeni
Roso atiku pengen ketemu

Saben wengi tansah ngeridu ati
Roso kangenku sansoyo gedhe
Aku pengen ketemu
Senadyan mung sedelo
Pengen tak rangkul
Tak ambung keningmu

Reff:
Rindu marang sliramu
Ra biso turu kelingan esem guyumu
Kangen amung biso tak angen
Piye maneh iki wes dadi kahanane
Tresno tulus tak jogo
Mung kowe seng ono ing jiwo rogo

Saben wengi tansah ngeridu ati
Roso kangenku sansoyo gedhe
Aku pengen ketemu
Senadyan mung sedelo
Pengen tak rangkul
Tak ambung keningmu

Reff:
Rindu marang sliramu
Ra biso turu kelingan esem guyumu
Kangen amung biso tak angen
Piye maneh iki wes dadi kahanane
Tresno tulus tak jogo
Mung kowe seng ono ing jiwo rogo
Mung kowe seng ono ing jiwo rogo
Mung kowe seng ono ing jiwo rogo

Hu uu hu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu, download musik Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu, download Video Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu, Esa Risty Jiwo Rogo Rindu Marang Sliramu mp4
Download Lagu