Tak Los Ne Shinta Gisul Lagu MP3 dan Video Download

Tak Los Ne Shinta Gisul

Gambar Tak Los Ne Shinta Gisul

Listen: 7.6K

Date: 17 Nov 2020

Duration: 4:16

Likes: 324

Tak Los Ne Shinta Gisul Video :

Description:

Tak Los Ne Shinta Gisul, Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe lali naliko ngucap janji
Janjimu karo aku kowe biso njogo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe lali naliko ngucap janji
Janjimu karo aku kowe biso njogo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok privatne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tak Los Ne Shinta Gisul Mp3 Gratis, download mp3 Tak Los Ne Shinta Gisul, download musik Tak Los Ne Shinta Gisul, download Video Tak Los Ne Shinta Gisul, Tak Los Ne Shinta Gisul mp4
Download Lagu