Xaluna Ambyar 2 Lagu MP3 dan Video Download

Xaluna Ambyar 2

Gambar Xaluna Ambyar 2

Listen: 21.2K

Date: 31 Jan 2021

Duration: 5:48

Likes: 614

Xaluna Ambyar 2 Video :

Description:

Xaluna Ambyar 2, Soyo paham sadar posisi
Yen aku mung tombo
Sepi-sepimu

Opo kleru aku ndeleh ati
Seprono seprene
Rosoku ra tok regani

Tulung nyuwun tulung
Aku mung pengen
Terus nyawang esemmu
Sumpah aku ra bakal mekso
Sampeyan mbales tresnoku

Reff:
Ilang bablas tanpo suci pamitan
Ninggal aku seng remuk tetangisan
Nguyak opo nguyak sopo
Opo nguyakmu bondo

Ingkar janji lathimu koyo pelangi
Teko sedelo neng udan sore iki
Dewe nambani ati seng ambyar
Soyo ambyar mergo kowe

Opo kleru aku ndeleh ati
Seprono seprene
Rosoku ra tok regani

Tulung nyuwun tulung
Aku mung pengen
Terus nyawang esemmu
Sumpah aku rabakal mekso
Sampeyan mbales tresnoku

Reff:
Ilang bablas tanpo suci pamitan
Ninggal aku seng remuk tetangisan
Nguyak opo nguyak sopo
Opo nguyakmu bondo

Ingkar janji lathimu koyo pelangi
Teko sedelo neng udan sore iki
Dewe nambani ati seng ambyar
Soyo ambyar

Ilang bablas tanpo suci pamitan
Ninggal aku seng remuk tetangisan
Nguyak opo nguyak sopo
Opo nguyakmu bondo

Ingkar janji lathimu koyo pelangi
Teko sedelo neng udan sore iki
Dewe nambani ati seng ambyar
Soyo ambyar mergo kowe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Xaluna Ambyar 2 Mp3 Gratis, download mp3 Xaluna Ambyar 2, download musik Xaluna Ambyar 2, download Video Xaluna Ambyar 2, Xaluna Ambyar 2 mp4
Download Lagu