Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium Lagu MP3 dan Video Download

Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium

Gambar Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium

Listen: 27.7K

Date: 13 Feb 2021

Duration: 6:11

Likes: 654

Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium Video :

Description:

Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium, Nyatane ning mburi menengmu
Ono wong liyo
Aku ra nyongko kowene tego
Ngekei loro

Nyatane ning mburi menengmu
We nyanding wong liyo
Aku ra nyongko kowene tego
Nambahi loro

Kurang opo aku
Aku ning labuhku
Ati wes tak kekno
Sayang tak kabehi kurang nerimo

Kurang opo aku
Aku ning labuhku
Kabeh wes tak kekno
Meski raono ganti aku legowo

Lek nyatane wes bosen ngomongo
Ojo moro moro lungo
Lek nyatane wes bosen ngomongo

Eleng janjimu biyen kowe
Ngancani aku takan matiku
Tapi nyatane kowe ngedoh raono sebape

Aku ngeroso
Eleng janjimu biyen kowe
Ngancani aku senang perihku
Tapi nyatane kowe tego ninggalno aku

Hu..hu..hu..huu

Lek nyatane wes bosen ngomongo
Ojo moro moro lungo
Lek nyatane wes bosen ngomongo

Eleng janjimu biyen kowe
Ngancani aku takan matiku
Tapi nyatane kowe ngedoh raono sebape

Aku ngeroso
Eleng janjimu biyen kowe
Ngancani aku senang perihku
Tapi nyatane kowe tego ninggalno aku

Tapi nyatane kowe tego ninggalno aku
Tapi nyatane kowe tego ninggalno aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium Mp3 Gratis, download mp3 Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium, download musik Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium, download Video Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium, Lek Nyatane Wes Bosen Ngomongo Pepeh Sadboy Feat Dhevy Geranium mp4
Download Lagu