Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas Lagu MP3 dan Video Download

Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas

Gambar Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas

Listen: 4.1K

Date: 16 Oct 2020

Duration: 5:34

Likes: 321

Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas Video :

Description:

Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas, Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngrestuiku

Koyo tepung kanji
Neng duwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Mas.. aku pingin cerito
Tentang kita berdua
Wong tuoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu

Kondomu marang aku
Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. salah dalan

Reff:

Aku ra mundur mas/dik

Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. salah dalan

Reff:

Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas Mp3 Gratis, download mp3 Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas, download musik Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas, download Video Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas, Dj Kentrung Tepung Kanji Safira Inema Aku Ra Mundur Mas mp4
Download Lagu