Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde Lagu MP3 dan Video Download

Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde

Gambar Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde

Listen: 8.1K

Date: 24 Jan 2021

Duration: 5:23

Likes: 1.3K

Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde Video :

Description:

Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde, Duh nimas
Opo pancen ora tresno
Kowe pamit lungo
Lungo ro wong liyo gawe kuciwo

Duh kangmas
Pangapuranen awakku
Bapak lan ibuku
Mboten paring restu marang sliramu

Neng dunyo iki
Raono tunggale
Sing koyo kowe
Raono liyane

Sepurane sayang aku ninggal lungo
Mergo wong tuo sing mboten paring dungo

Aku iklas, iso nerimo
Mergo wong tuo aku orapopo
Aku sabar, mugo gusti
Paring dalan jembar

Duh kangmas
Pangapuranen awakku
Bapak lan ibuku
Mboten paring restu marang sliramu

Neng dunyo iki
Raono tunggale
Sing koyo kowe
Raono liyane

Sepurane sayang aku ninggal lungo
Mergo wong tuo sing mboten paring dungo

Aku iklas, iso nerimo
Mergo wong tuo aku orapopo
Aku sabar, mugo gusti
Paring dalan jembar

Mungkin iki aku sing kelaran
Nandang katresnan, sing kudu bubaran

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde Mp3 Gratis, download mp3 Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde, download musik Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde, download Video Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde, Pangapuranen Aku Kiki Ft Ratih Sde mp4
Download Lagu