Rodhsel Ngungkap Roso Lagu MP3 dan Video Download

Rodhsel Ngungkap Roso

Gambar Rodhsel Ngungkap Roso

Listen: 2.2K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 5:00

Likes: 201

Rodhsel Ngungkap Roso Video :

Description:

Rodhsel Ngungkap Roso, Seprono seprene aku ngarepke kowe
Ketemu jaman semono kae
Ngampet tresnoku mikerke sliramu
Bingung rosone atiku

Ora tak kiro kowe lewat neng ngarepku
Mesem pas aku nyawang sliramu
Gemeter awakku luluh kabeh rosoku
Opo pancene kowe jodoku

Reff:
Tak tututi neng mburimu
Tak barengi neng sandingmu
Tak takoni sopo jenengmu

Kowe njawab karo mesem
Nambahi aku kesemsem
Ono roso sakjroning atiku

Ora tak kiro kowe lewat neng ngarepku
Mesem pas aku nyawang sliramu
Gemeter awakku luluh kabeh rosoku
Opo pancene kowe jodoku

Reff:
Tak tututi neng mburimu
Tak barengi neng sandingmu
Tak takoni sopo jenengmu

Kowe njawab karo mesem
Nambahi aku kesemsem
Ono roso sakjroning atiku

Ora nyongko ora ngiro
Kowe langsung ngungkap roso
Pengen nyanding aku
Dudu nyanding wong liyo

Keputusanmu tak tompo
Tak simpen neng njero dodo
Ojo gandeng karo wong liyo
Ojo gandeng karo wong liyo
Ojo gandeng karo wong liyo oo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rodhsel Ngungkap Roso Mp3 Gratis, download mp3 Rodhsel Ngungkap Roso, download musik Rodhsel Ngungkap Roso, download Video Rodhsel Ngungkap Roso, Rodhsel Ngungkap Roso mp4
Download Lagu