Esa Risty Sedelo Maneh Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Sedelo Maneh

Gambar Esa Risty Sedelo Maneh

Listen: 169.1K

Date: 09 Feb 2021

Duration: 5:53

Likes: 2.2K

Esa Risty Sedelo Maneh Video :

Description:

Esa Risty Sedelo Maneh, Wis maleh ganti eluh geteh
Ati seneng tatu dadi perih
Aarep nyanding karo sliramu
Mung endah sedelo koyo kembange turu

Katresnan sing suwe tak bangun
Pisah selawase gawe bingung
Ibarat rogo tanpo balung
Lemes demes sepo koyo wong linglung

Reff:
Sedelo maneh awake dewe rabi
Nanging ngopo kowe lungo
Ninggalke aku gawe selawase dewe
Umpomo gusti paring sakitik wektu
Bisa nyanding sliramu
Aku wis lilo mugo tenang ning kono

Katresnan sing suwe tak bangun
Pisah selawase gawe bingung
Ibarat rogo tanpo balung
Lemes demes sepo koyo wong linglung

Tak dongakne dek...tak dongakne
Awakmu tenang ning alam kono
Sepurane dek...rung bisa gawe
Senengmu naliko gandeng aku

Reff:
Sedelo maneh awake dewe rabi
Nanging ngopo kowe lungo
Ninggalke aku gawe selawase dewe
Umpomo gusti paring sakitik wektu
Bisa nyanding sliramu
Aku wis lilo mugo tenang ning kono

Aku wis lilo mugo tenang ning kono

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Sedelo Maneh Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Sedelo Maneh, download musik Esa Risty Sedelo Maneh, download Video Esa Risty Sedelo Maneh, Esa Risty Sedelo Maneh mp4
Download Lagu