Topik Sudirman Ibu Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Ibu

Gambar Topik Sudirman Ibu

Listen: 82.1K

Date: 22 Dec 2018

Duration: 5:41

Likes: 4.1K

Topik Sudirman Ibu Video :

Description:

Topik Sudirman Ibu, Ndisik mbok seneni
Yen aku muleh wengi
Saiki aku muleh ngomah
Ra eneng seng nggoleki

Ndisik mbok cepaki
Sego sambel lawuh teri
Saiki aku mangan dewe
Ra eneng seng nyepaki

Aku kangen bu upik mariati

Buk, aku isone ndongake
Koe soko kene
Buk, cen angel dinggo ngikhlaske
Kenangane dewe

Cen aku durung iso dadi sing mbok karepke
Isone nesu nesu sak karepe dewe
Ono ra ono ibu tetep ning atiku

(ibu ra nyeneni yen koe muleh wengi
Wediku koe masuk angin, ra eneng sing nambani
Ibu jek nyepaki, sego sambel lawuh teri
Nanging ora saii, suk mben neng suwargo
Tak cepakne karo gusti)

Ooh bu, aku isone ndongake koe soko kene
(le, cen angel dinggo ngikhlaske kenangane dewe)

(cen ibu durung is dadi seng mbok karepke
Isone mung ndukani esuk awan bengi
Ono ra ono ibu topik kudu kuat)

Bu, aku isone ndongake koe soko kene
(le, cen angel dinggo ngikhlaske kenangane dewe)
Ooh bu, aku isone ndongake koe soko kene
(le, cen angel dinggo ngikhlaske kenangane dewe)

Cen aku durung iso dadi sing mbok karepke
Isone nesu nesu sak karepe dewe
(cen ibu durung is dadi seng mbok karepke
Isone mung ndukani esuk awan bengi)
Ono ra ono ibu topik kudu kuat

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Ibu Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Ibu, download musik Topik Sudirman Ibu, download Video Topik Sudirman Ibu, Topik Sudirman Ibu mp4
Download Lagu