Esa Risty Ninggalne Kowe Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Ninggalne Kowe

Gambar Esa Risty Ninggalne Kowe

Listen: 2.6K

Date: 08 Jan 2021

Duration: 4:36

Likes: 130

Esa Risty Ninggalne Kowe Video :

Description:

Esa Risty Ninggalne Kowe, Koyo ngene rasane mbok larani atiku
Soyo suwe kowe malah ora iso ngerti aku
Po kudu tak jelasne ning awakmu
Kudune kowe wes iso mbedakne
Ndi sing nglarani aku

Kudu piye aku ngadepi kahanan iki
Mikir kowe tansoyo marai gawe loro ati
Tak tutup roso tresno sing ning atiku
Sakmene ae aku pengen lungo mileh dalan liyane

Sepurane aku pengen lungo
Ninggalne kowe dewe koyo mbiyen kae
Aku lungo dudu mergo wes ra sayang
Nanging aku lungo mergo ben kowe iso berubah

Kudu piye aku ngadepi kahanan iki
Mikir kowe tansoyo marai gawe loro ati
Tak tutup roso tresno sing ning atiku
Sakmene ae aku pengen lungo mileh dalan liyane

Sepurane aku pengen lungo
Ninggalne kowe dewe koyo mbiyen kae
Aku lungo dudu mergo wes ra sayang
Nanging aku lungo mergo ben kowe iso berubah

Sepurane aku pengen lungo
Ninggalne kowe dewe koyo mbiyen kae
Aku lungo dudu mergo wes ra sayang
Nanging aku lungo mergo ben kowe iso berubah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Ninggalne Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Ninggalne Kowe, download musik Esa Risty Ninggalne Kowe, download Video Esa Risty Ninggalne Kowe, Esa Risty Ninggalne Kowe mp4
Download Lagu