Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania Lagu MP3 dan Video Download

Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania

Gambar Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania

Listen: 8.2K

Date: 12 Nov 2020

Duration: 4:53

Likes: 0.9K

Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania Video :

Description:

Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania, Angin sumilir wayah wengi
Tansah ngreridu ati
Roso tresno
Sing tak simpen ning dodo

Tenan tresnoku dijagani
Sampek tekanku bali
Wulan besar
Awakmu bakal tak lamar

Bapak ibuku pun maringi
Pangestu hubungan iki
Tulung dijogo

Kontrak kerjo mung kari pisan
Hubungan lewat whatsappan
Pingine mulih langsung nikahan
Rabi

Reff:
Dikuat kuatno najan ono godo
Lungoku golek modal ben ra balik budal
Ning rantauan

Kurangi leh sambat ben hubungan kuat
Kampung pesilat ngangengi sing bakal
Nguatne ati tunggu aku bali

Bapak ibuku pun maringi
Pangestu hubungan iki
Tulung dijogo

Kontrak kerjo mung kari pisan
Hubungan lewat whatsappan
Pingine mulih langsung nikahan
Rabi

Reff:
Dikuat kuatno najan ono godo
Lungoku golek modal ben ra balik budal
Ning rantauan

Kurangi leh sambat ben hubungan kuat
Kampung pesilat ngangengi sing bakal
Nguatne ati

Dikuat kuatno najan ono godo
Lungoku golek modal ben ra balik budal
Ning rantauan

Kurangi leh sambat ben hubungan kuat
Kampung pesilat ngangengi sing bakal
Nguatne ati tunggu aku bali..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania Mp3 Gratis, download mp3 Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania, download musik Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania, download Video Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania, Kampung Pesilat Nguatne Ati Lek Dahlan Feat Ferensa Thitania mp4
Download Lagu