Happy Asmara Cukup Semene Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Cukup Semene

Gambar Happy Asmara Cukup Semene

Listen: 4.2K

Date: 23 Oct 2020

Duration: 4:43

Likes: 300

Happy Asmara Cukup Semene Video :

Description:

Happy Asmara Cukup Semene, Yen wes bosen karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
Cukup semene wae ra perlu diteruske
Timbang gawe tangis akhire

Yen wes wegah karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
Tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
Timbang nelongso akhire

Reff:
Aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
Aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
Aku orapopo timbang gawe loro
Mugo gusti maringi ganti
Luweh soko kowe

Yen wes bosen karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
Cukup semene wae ra perlu diteruske
Timbang gawe tangis akhire

Yen wes wegah karo aku ngomong wae
Ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
Tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
Timbang nelongso akhire

Reff:
Aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
Aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
Aku orapopo timbang gawe loro
Mugo gusti maringi ganti
Luweh soko kowe

Aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
Aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
Aku orapopo timbang gawe loro
Mugo gusti maringi ganti
Luweh soko kowe

Mugo gusti maringi ganti luwih soko kowe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Cukup Semene Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Cukup Semene, download musik Happy Asmara Cukup Semene, download Video Happy Asmara Cukup Semene, Happy Asmara Cukup Semene mp4
Download Lagu