Dj Slow Lewung Irene Ghea Lagu MP3 dan Video Download

Dj Slow Lewung Irene Ghea

Gambar Dj Slow Lewung Irene Ghea

Listen: 3.5K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 5:24

Likes: 135

Dj Slow Lewung Irene Ghea Video :

Description:

Dj Slow Lewung Irene Ghea, Dadi liwung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodho ati rinten siang dalu

Kiburban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Dadi liwung atiku nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku, nggodho ati rinten siang dalu
Kiburban jiwo rogo, ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro, datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni, lewung ing ati gak entuk jampi
Dadyo ati sawiji, nadyan abot tak lakoni
Sabdo pandhito ratu, mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani, tresnaku bakal ginowo mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Slow Lewung Irene Ghea Mp3 Gratis, download mp3 Dj Slow Lewung Irene Ghea, download musik Dj Slow Lewung Irene Ghea, download Video Dj Slow Lewung Irene Ghea, Dj Slow Lewung Irene Ghea mp4
Download Lagu