Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo Lagu MP3 dan Video Download

Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo

Gambar Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo

Listen: 148K

Date: 24 Mar 2021

Duration: 5:46

Likes: 2.5K

Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo Video :

Description:

Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo, Kauntun tipung katambang beas
Asih ngarakit nyulam katresna
Seja bumela bade satia
Gumawang nakabagjaan

Kauntun tipung katambang beas
Urang laksana kapiduriat
Nutos pasini sasih kamari
Kiwari panceg ngahiji

Repok jodo repok jodo
Matri jadi hiji tingtrim dina ati
Urang duaan nyulam kaendahan

Repok jodo repok jodo
Nuka cipta-cipta iwal tisalira
Swerr neng akang bogoh
Ah, nu weres kang

Sumanding asih ngentring nuwening
Rumaket geugeut tilam kameumeut
Pinanggih bagja lahir jeung batin
Lana manjang sauyunan

Kauntun tipung katambang beas
Asih ngarakit nyulam katresna
Seja bumela bade satia
Gumawang nakabagjaan

Kauntun tipung katambang beas
Urang laksana kapiduriat
Nutos pasini sasih kamari
Kiwari panceg ngahiji

Repok jodo repok jodo
Matri jadi hiji tingtrim dina ati
Urang duaan nyulam kaendahan

Repok jodo repok jodo
Nuka cipta-cipta iwal tisalira
Swerr neng akang bogoh
Ah, nu weres kang

Repok jodo repok jodo
Matri jadi hiji tingtrim dina ati
Urang duaan nyulam kaendahan

Repok jodo repok jodo
Nuka cipta-cipta iwal tisalira
Swerr neng akang bogoh
Ah, nu weres kang

Sumanding asih ngentring nuwening
Rumaket geugeut tilam kameumeut
Pinanggih bagja lahir jeung batin
Lana manjang sauyunan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo Mp3 Gratis, download mp3 Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo, download musik Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo, download Video Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo, Kalia Siska Ft Abiel Jatnika Repok Jodo mp4
Download Lagu