Rasah Aleman Abah Lala Lagu MP3 dan Video Download

Rasah Aleman Abah Lala

Gambar Rasah Aleman Abah Lala

Listen: 6.5K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 5:40

Likes: 349

Rasah Aleman Abah Lala Video :

Description:

Rasah Aleman Abah Lala, Aku wis kulino ngerasakke
Pait legine kahanan urip
Perih ra diroso wis biasa
Awit cilik ra tau dimanja

Ra tau aleman
Montang manting usaha dewe

Yo ra tau sambat karo konco
Opo maneh curhat karo tonggo
Nadyan kadang ati ngampet loro
Tetep tegar ra nganggo ngersulo

Tak gawe semangat
Kabeh kuwi kanggo awakku dewe

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Ora usah sambat
Mergo kowe kudu kuat
Rausah aleman daripada dadi tuman
Senadyan wong kere
Sing penting tumandang gawe
Timbangane mung klumbrak klumbruk
Koyo kumkuman anduk (ho'a ho'e..)

Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Dewe wani

Tak gawe semangat
Kabeh kuwi kanggo awakku dewe

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Ora usah sambat
Mergo kowe kudu kuat
Rausah aleman daripada dadi tuman
Senadyan wong kere
Sing penting tumandang gawe
Timbangane mung klumbrak klumbruk
Koyo kumkuman anduk (ho'a ho'e..)

Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Ora ndedet ora nde yang
Dewe wani

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat pagi nggo kowe
Ra usah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Rasah nunggu sing ngucapke
Selamat malam nggo kowe
Rasah nunggu sing ngucapke
Semangat nggo awakmu

Kudu digawe semangat
Kabeh kuwi kanggo masa depanmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rasah Aleman Abah Lala Mp3 Gratis, download mp3 Rasah Aleman Abah Lala, download musik Rasah Aleman Abah Lala, download Video Rasah Aleman Abah Lala, Rasah Aleman Abah Lala mp4
Download Lagu