Alvi Ananta Sering Nangis Lagu MP3 dan Video Download

Alvi Ananta Sering Nangis

Gambar Alvi Ananta Sering Nangis

Listen: 26.9K

Date: 06 Feb 2021

Duration: 5:40

Likes: 320

Alvi Ananta Sering Nangis Video :

Description:

Alvi Ananta Sering Nangis, Wes dadi awu ra iso mbalek kayu
Wes kadung kobong tresnomu katut uwong
Alum kembang mawar seng kok wehke
Pertondo uwes ilang tresnane

Wes dadi awu ra iso mbalek kayu
Wes kadung kobong tresnomu katut uwong
Alum kembang mawar seng kok wehke
Pertondo uwes ilang tresnane

Sering nangis aku neng kamar
Bantal guling seng dadi konco sedihku
Sering nangis mikir awakmu
Ra nyongko kowe tego ninggalke aku

Reff:
Opo ra ileng karo janjimu mbiyen
Jaremu kowe ra bakal ninggal aku
Neng nyatane saiki trenomu lungo
Kowe katut wong liyo

Ngenes ngenes awakku
Sedih sedih atiku

Sering nangis aku neng kamar
Bantal guling seng dadi konco sedihku
Sering nangis mikir awakmu
Ra nyongko kowe tego ninggalke aku

Reff:
Opo ra ileng karo janjimu mbiyen
Jaremu kowe ra bakal ninggal aku
Neng nyatane saiki trenomu lungo
Kowe katut wong liyo

Ngenes ngenes awakku
Sedih sedih atiku
Ngenes ngenes awakku
Sedih sedih atiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Alvi Ananta Sering Nangis Mp3 Gratis, download mp3 Alvi Ananta Sering Nangis, download musik Alvi Ananta Sering Nangis, download Video Alvi Ananta Sering Nangis, Alvi Ananta Sering Nangis mp4
Download Lagu