Aftershine Ft Maulida Ngati Ati Lagu MP3 dan Video Download

Aftershine Ft Maulida Ngati Ati

Gambar Aftershine Ft Maulida Ngati Ati

Listen: 412.4K

Date: 27 Mar 2021

Duration: 6:08

Likes: 8.3K

Aftershine Ft Maulida Ngati Ati Video :

Description:

Aftershine Ft Maulida Ngati Ati, Senajan awak dewe iseh enom
Kudu mikir mujudke sing dadi
Impen urip
Dadi uwong sing isoh bermakna
Ben suk tuo mulyo lan bahagio

Ngopo mikir dekne
Sing ra mikir koe
Mending mbok nggo mikir
Masa depan wae

Kudu ndue bekal men urip
Ra sio sio
Gumregah amemangun keluargo
Tumuju kertaning projo

Ojo kuatir ojo nggresulo
Timbang gelo marai sengsoro

Reff:
Ojo kesusu anggonmu
Ikrar janji suci
Tahan nafsu
Mantebke batin lan ati

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani
Lan sing ngati ati

Ngopo mikir dekne
Sing ra mikir koe
Mending mbok nggo mikir
Masa depan wae

Kudu ndue bekal men urip
Ra sio sio
Gumregah amemangun keluargo
Tumuju kertaning projo

Ojo kuatir ojo nggresulo
Timbang gelo marai sengsoro

Reff:
Ojo kesusu anggonmu
Ikrar janji suci
Tahan nafsu
Mantebke batin lan ati

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani
Lan sing ngati ati (hooo..)

Mlaku sing pener ojo nganti
Salah dalan
Kudu ditenani
Lan sing ngati ati

Kudu ditenani
Lan sing ngati ati
Kudu ditenani
Lan sing ngati ati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Aftershine Ft Maulida Ngati Ati Mp3 Gratis, download mp3 Aftershine Ft Maulida Ngati Ati, download musik Aftershine Ft Maulida Ngati Ati, download Video Aftershine Ft Maulida Ngati Ati, Aftershine Ft Maulida Ngati Ati mp4
Download Lagu