Dini Kurnia Roboh Lagu MP3 dan Video Download

Dini Kurnia Roboh

Gambar Dini Kurnia Roboh

Listen: 341

Date: 14 Oct 2020

Duration: 4:55

Likes: 62

Dini Kurnia Roboh Video :

Description:

Dini Kurnia Roboh, Paran maning hang diarep kadung kabeh wis nggantung
Welas isun lan riko rasane mati semujung
Mung benteng ceweng hang ono ring sabendinane
Ibaratno melaku wis kesasar adoh dalane

Riko tatoni isun wis pinter nyidem
Dilanggah sun pantes-pantesaken
Mergo mung sabar hang paling bener ngadepi riko

Diomong roboh, welas isun wis roboh
Ketinggul munyik nono hang weruh
Aju sampek kapan?
Isun sing janji, sun kuat nahan

Paran maning hang diarep kadung kabeh wis nggantung
Welas isun lan riko rasane mati semujung
Mung benteng ceweng hang ono ring sabendinane
Ibaratno melaku wis kesasar adoh dalane

Percumo ilang kabeh angene

Paran maning hang diarep kadung kabeh wis nggantung
Welas isun lan riko rasane mati semujung

Paran maning hang diarep kadung kabeh wis nggantung
Welas isun lan riko rasane mati semujung
Mung benteng ceweng hang ono ring sabendinane
Ibaratno melaku wis kesasar adoh dalane

Percumo ilang kabeh angene

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dini Kurnia Roboh Mp3 Gratis, download mp3 Dini Kurnia Roboh, download musik Dini Kurnia Roboh, download Video Dini Kurnia Roboh, Dini Kurnia Roboh mp4
Download Lagu