Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati

Gambar Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati

Listen: 10.6K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 6:09

Likes: 417

Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati Video :

Description:

Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati, Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto
Nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres le mili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Reff:
Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno

Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto
Nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres le mili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Reff:
Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno wo..oooo

Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati, download musik Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati, download Video Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati, Vita Alvia Kangenku Sansoyo Gede Rembulane Ati mp4
Download Lagu