Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito Lagu MP3 dan Video Download

Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito

Gambar Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito

Listen: 125.1K

Date: 31 Mar 2021

Duration: 5:00

Likes: 2.1K

Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito Video :

Description:

Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito, Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung nggawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Chorus
Kowe.. teko.. nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning kutho iki aku nemoni
Wong sing paling tak tresnani
Sing tak sayang sayang
Tekane mati

Nanging anane mung crito loro
Kowe pancen tego
Kowe ra rumongso
Anane mung nggawe cidro

Aku ngrumangsani
Tekaku ra dikarepke ati
Aku sadar diri
Tekoku mung nggriseni

Chorus
Kowe.. teko.. nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Kowe.. teko.. nggowo crito loro
Kowe lungo ninggalke loro loro
Ning purwokerto aku nduweni cerito
Kowe ngaboti tresno sing liyo

Ning purwokerto aku nduweni ceri..to
Kowe ngaboti tresno sing liyo
Hu..uuu..uuu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito Mp3 Gratis, download mp3 Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito, download musik Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito, download Video Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito, Yeni Inka Ft Ageng Ninggal Cerito mp4
Download Lagu