Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci Lagu MP3 dan Video Download

Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci

Gambar Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci

Listen: 41.6K

Date: 27 Mar 2021

Duration: 5:58

Likes: 613

Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci Video :

Description:

Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci, Pancen kebajut tenan
Nganti tibo jempalikan
Nguber tresnomu
Angel koyo nguber layangan

Tak rewangi blusukan
Enek kali pencolotan
Nanging jebule
Nangsang ning wit-witan

Ho uwo oho
Ho uwo uwoo

Reff:
Ho uwoo katresnanku
Seprono seprene
Koe kok sek ra sayang aku

Ho uwoo kok tego awakmu
Ket bien nek ku berjuang
Tapi koe sek ra sayang

Ngenes ngenes awakku
Ngenes ngenes atiku
Ngenes ngenes awakku
Ngenes ngenes atiku

Pancen kebajut tenan
Nganti tibo jempalikan
Nguber tresnomu
Angel koyo nguber layangan

Tak rewangi blusukan
Enek kali pencolotan
Nanging jebule
Nangsang ning wit-witan

Ho uwo oho
Ho uwo uwoo

Reff:
Ho uwoo katresnanku
Seprono seprene
Koe kok sek ra sayang aku

Ho uwoo kok tego awakmu
Ket bien nek ku berjuang
Tapi koe sek ra sayang

Ngenes ngenes awakku
Ngenes ngenes atiku
Ngenes ngenes awakku
Ngenes ngenes atiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci Mp3 Gratis, download mp3 Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci, download musik Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci, download Video Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci, Kebacut Tresno Mala Agatha Ft Raja Panci mp4
Download Lagu