Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso Lagu MP3 dan Video Download

Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso

Gambar Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso

Listen: 18.2K

Date: 15 Nov 2020

Duration: 5:14

Likes: 392

Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso Video :

Description:

Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso, Opo kowe kroso roso sing tak roso
Naliko mbiyen kowe ninggal lungo
Roso tresnoku mbok sio sio
Kowe lungo ninggal tatu ning atiku
Tatu neng atiku
Loro neng njero dodo

Opo kowe kroso roso sing tak roso
Naliko mbiyen kowe ninggal lungo
Roso tresnoku mbok sio sio
Kowe lungo ninggal tatu ning atiku
Tatu neng atiku
Loro neng njero dodo

Reff:
Saiki kowe teko ngomong yen iseh tresno
Sepurane aku ra biso
Atiku kadung loro mergo kebacut tresno
Nanging mbok tinggal lungo

Saiki tresnoku wes ilang
Wes oleh ganti sing luweh sayang

Opo kowe kroso roso sing tak roso
Naliko mbiyen kowe ninggal lungo
Roso tresnoku mbok sio sio
Kowe lungo ninggal tatu ning atiku
Tatu neng atiku
Loro neng njero dodo

Reff:
Saiki kowe teko ngomong yen iseh tresno
Sepurane aku ra biso
Atiku kadung loro mergo kebacut tresno
Nanging mbok tinggal lungo

Saiki tresnoku wes ilang
Wes oleh ganti sing luweh sayang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso Mp3 Gratis, download mp3 Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso, download musik Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso, download Video Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso, Shinta Arsinta Koplo Santuy Opo Kowe Kroso mp4
Download Lagu