Danang Feat Wandra Dharmane Ibu Lagu MP3 dan Video Download

Danang Feat Wandra Dharmane Ibu

Gambar Danang Feat Wandra Dharmane Ibu

Listen: 15.7K

Date: 09 Apr 2021

Duration: 5:05

Likes: 764

Danang Feat Wandra Dharmane Ibu Video :

Description:

Danang Feat Wandra Dharmane Ibu, Soko akehe tembang
Critaake katresnan
Ngilingne aku mring dharmamu

Dharmamu sing tak sunggi
Dharmamu sing tak pujo
Tak ukir ning atiku

Tak tulis lagu iki
Yo mung kanggo ibuku
Oh ibu dhalane surgoku

Lahire kidung iki
Nembangake dharmamu
Dharmamu lan tresnomu

Reff:
Yo mung dharmamu
Sing ning atiku
Kasih sayangmu
Jiwo ragaku

Tak tulis lagu iki
Yo mung kanggo ibuku
Oh ibu dhalane surgoku

Lahire kidung iki
Nembangake dharmamu
Dharmamu lan tresnomu

Reff:
Yo mung dharmamu
Sing ning atiku
Kasih sayangmu
Jiwo ragaku woo

Yo mung dharmamu
(yo mung dharmamu..)
Sing ning atiku
(sing ning atiku..)
Kasih sayangmu
(kasih sayangmu..)
Jiwo ragaku
Ooh ibu ooh ibu
Ooh ibu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Danang Feat Wandra Dharmane Ibu Mp3 Gratis, download mp3 Danang Feat Wandra Dharmane Ibu, download musik Danang Feat Wandra Dharmane Ibu, download Video Danang Feat Wandra Dharmane Ibu, Danang Feat Wandra Dharmane Ibu mp4
Download Lagu