Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy

Gambar Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy

Listen: 82.4K

Date: 05 Dec 2020

Duration: 7:10

Likes: 707

Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy Video :

Description:

Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy, Ninggal ne aku
Gawe ati tatu
Remuk ne jantungku
Loro ne atiku
Loro ne neng njero atiku

Kelangan kowe
Aku mok tinggalne
Aku mok lalekne
Wes tatak atiku
Wes tak lalekne tresnomu

Lungaku ninggal ati
Mergo kowe wes nglarani
Ngempet ning njero batin iki
Wes tatag tak liwati

Kabeh wes di lakoni
Tego aku mbok larani
Kuat ne ati iki
Wes kudu tak tangisi

Reff:
Ninggal ne aku
Gawe ati tatu
Remuk ne jantungku
Loro ne atiku
Loro ne neng njero atiku

Kelangan kowe
Aku mok tinggalne
Aku mok lalekne
Wes tatak atiku
Wes tak lalekne tresnomu

Reff:
Ninggal ne aku
Gawe ati tatu
Remuk ne jantungku
Loro ne atiku
Loro ne neng njero atiku

Kelangan kowe
Aku mok tinggalne
Aku mok lalekne
Wes tatak atiku
Wes tak lalekne tresnomu

Reff:
Ninggal ne aku
Gawe ati tatu
Remuk ne jantungku
Loro ne atiku
Loro ne neng njero atiku

Loro ne atiku
Loro ne neng njero atiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy, download musik Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy, download Video Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy, Esa Risty Ninggal Tresno Dj Santuy mp4
Download Lagu