Safira Inema Cukup Semanten Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Cukup Semanten Sayang

Gambar Safira Inema Cukup Semanten Sayang

Listen: 13K

Date: 02 Apr 2021

Duration: 5:44

Likes: 337

Safira Inema Cukup Semanten Sayang Video :

Description:

Safira Inema Cukup Semanten Sayang, Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku wes pasrah
Yowes kowe kanggo dek e
Tak dongakne tresno selawase

Sak tenane aku wes ngerti
Sayang karo dek e ning aku
Mbiyen janji bakal nglalekake
Nanging tresnamu tekan saiki

Yo wes aku sing ngalah lungo
Mergo karo dek e nyambung tresno
Timbang soyo gawe aku loro
Sadar diri saiki aku sopo

Reff:
Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku uwes nyerah
Percuma yen tak oyak o
Atimu wes ono sing liyo

Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku wes pasrah
Yowes kowe kanggo dek e
Tak dongakne tresno selawase

Yo wes aku sing ngalah lungo
Mergo karo dek e nyambung tresno
Timbang soyo gawe aku loro
Sadar diri saiki aku sopo

Reff:
Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku uwes nyerah
Percuma yen tak oyak o
Atimu wes ono sing liyo

Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku wes pasrah
Yowes kowe kanggo dek e
Tak dongakne tresno selawase

Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku uwes nyerah
Percuma yen tak oyak o
Atimu wes ono sing liyo

Cukup semanten sayang
Aku sing tak ngalah
Mergo aku wes pasrah
Yowes kowe kanggo dek e
Tak dongakne tresno selawase
Yowes kowe kanggo dek e
Tak dongakne tresno selawase..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Cukup Semanten Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Cukup Semanten Sayang, download musik Safira Inema Cukup Semanten Sayang, download Video Safira Inema Cukup Semanten Sayang, Safira Inema Cukup Semanten Sayang mp4
Download Lagu