Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic Lagu MP3 dan Video Download

Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic

Gambar Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic

Listen: 6.2K

Date: 10 Oct 2020

Duration: 5:11

Likes: 1.3K

Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic Video :

Description:

Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic, Bedo ranemu dalane
Karo koe aku raono bahagiane
Timbang gelo, mung disio-sio
Rasah digawe dowo crito iki
Tresno rabakal iso nyawiji
Abot kesel sing ngrasakke
Karo koe anane ming rame wae
Soyo ajur polahmu soyo ngawur
Mikir awakmu dewe, karepmu dewe
Tanpo kelingan janji awale

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe nggoleki
Aku pie kowe ra peduli
Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung ngawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke
Kabeh iki wes ono dalane
Percoyo wae gusti mboten nate sare

Kowe ratau ngerteni
Roso iki kepati-pati
Tibo butuh kowe ngoleki
Aku pie kowe ra peduli
Ra perlu ngomogke tresno
Yen kui mung nggawe loro
Ra perlu dolanan roso
Awak dewe penak konco

Hooooo
Awak dewe penak konco
Pancen iki dudu jodone
Rasah di peksakke

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic Mp3 Gratis, download mp3 Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic, download musik Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic, download Video Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic, Om Wawes X Guyon Waton Penak Konco Cindi Cintya Dewi Live Akustic mp4
Download Lagu