Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku Lagu MP3 dan Video Download

Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku

Gambar Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku

Listen: 1.8K

Date: 04 Feb 2021

Duration: 5:16

Likes: 38

Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku Video :

Description:

Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku, Tekamu koyo ngimpi
Ibarat embun sing nelesi
Anugerah soko gusti
Dadi dalan sing madangi
Ati iki

Isuk awan lan bengi
Mung kowe sing tak roso
Aku mung iso
Berharap kowe teko

Senajan kowe
Mesti ngla..rani
Ora tau nganggep aku iki
Hoo woo

Reff:
Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu

Isuk awan lan bengi
Mung kowe sing tak roso
Aku mung iso
Berharap kowe teko

Senajan kowe
Mesti ngla..rani
Ora tau nganggep aku iki
Hoo woo

Reff:
Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu

Sawangen aku iki
Reganono atiku sing berjuang
Aku nang kene tansah sabar
Senajan sabar mesti kok tolak

Tapi kowe ra ngerti
Sak jeroning atiku iki
Sing tansah angenteni esemmu
Hu uuu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku Mp3 Gratis, download mp3 Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku, download musik Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku, download Video Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku, Gita Selviana Ft Raja Panci Reganono Atiku mp4
Download Lagu