Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha Lagu MP3 dan Video Download

Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha

Gambar Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha

Listen: 10.4K

Date: 28 Dec 2020

Duration: 5:44

Likes: 761

Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha Video :

Description:

Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha, Sawangen mripatku iki
Tresnoku tulus lan suci
Rungokno suworone atiku
Nyanding awakmu kui angen angenku

Tulung jogonen atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno karo wong tuomu
Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Tulung jogonen atiku
Ben aku ora cemburu
Pengenku mung nyanding sliramu
Takkan terpisah oleh jarak dan waktu

Sayangen aku mas, sun sik ping telu
Kangenku pengen cepet ketemu
Kenalno karo wong tuomu
Yen aku iki calon bojomu

Ndang reneo dek, tak sun ping telu
Lungoku mung kerjo golek sangu
Bakal tak tepati janjiku
Bar tahun baru tak rabi awakmu

Bersama kita kan bahagia
Berbagi cinta selamanya

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha Mp3 Gratis, download mp3 Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha, download musik Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha, download Video Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha, Sun Ping Telu Dhe Baz Ft Vivi Voletha mp4
Download Lagu