Danang Angin Lalu Lagu MP3 dan Video Download

Danang Angin Lalu

Gambar Danang Angin Lalu

Listen: 31.5K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:19

Likes: 1.1K

Danang Angin Lalu Video :

Description:

Danang Angin Lalu, Opo we mang ra ngerti
Sengojo ra nguwasi
Kabeh perhatianku
Karo kabeh apikku
Mbok anggep angin lalu

Wes tak kuat kuatke
Uwes tak perjuangne
Kok dadi koyo ngene
Sak penake gantungne
Perasaanku ning kowe

Opo rumangsamu ku iki
Menungso sing ra nduwe ati
Sakpenakmu nglarani
Sakpenakmu ngapusi
Kabeh kelakuanmu gawe loro ati

Opo ra kenek diaboti
Kabeh yo uwes tak turuti
Yen wes seneng wong lio
Iklhas bakal kutrimo
Mending we minggiro

Wes tak kuat kuatke
Uwes tak perjuangne
Kok dadi koyo ngene
Sak penake gantungne
Perasaanku ning kowe

Opo rumangsamu ku iki
Menungso sing ra nduwe ati
Sakpenakmu nglarani
Sakpenakmu ngapusi
Kabeh kelakuanmu gawe loro ati

Opo ra kenek diaboti
Kabeh yo uwes tak turuti
Yen wes seneng wong lio
Iklhas bakal kutrimo
Mending we minggiro

Yen wes seneng wong lio
Iklhas bakal kutrimo
Mending we minggiro

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Danang Angin Lalu Mp3 Gratis, download mp3 Danang Angin Lalu, download musik Danang Angin Lalu, download Video Danang Angin Lalu, Danang Angin Lalu mp4
Download Lagu