Topik Sudirman Gusti Mboten Sare Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Gusti Mboten Sare

Gambar Topik Sudirman Gusti Mboten Sare

Listen: 404.3K

Date: 01 Dec 2016

Duration: 3:18

Likes: 4.6K

Topik Sudirman Gusti Mboten Sare Video :

Description:

Topik Sudirman Gusti Mboten Sare, Aku tau tibo neng ngarepmu
Kowe malah nggeguyu aku
Ora malah nulungi aku

Piye carane nggawe kowe kelingan
Pas awake dhewe gandengan tangan
Aku mung iso mbatin

Gusti mboten sare, gusti mboten sare
Kabeh tumindakmu mesti ono walese
Kerjo tak lakoni, duit tak celengi
Dolan tak lereni, entenono tahun ngarep
Lambemu tak keramik

Aku tau remuk neng ngarepmu
Kowe malah ninggalke aku
Lungo karo bribikanmu

Aku pancen dudu sopo sopomu
Nanging aku kerep nggawe kowe ngguyu
Aku mung iso mbatin

Gusti mboten sare, gusti mboten sare
Kabeh tumindakmu mesti ono walese
Kerjo tak lakoni, duit tak celengi
Dolan tak lereni, entenono tahun ngarep
Lambemu tak keramik
Lambemu tak keramik
Lambemu tak keramik

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Gusti Mboten Sare Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Gusti Mboten Sare, download musik Topik Sudirman Gusti Mboten Sare, download Video Topik Sudirman Gusti Mboten Sare, Topik Sudirman Gusti Mboten Sare mp4
Download Lagu