Jihan Audy Cukup Siji Sliramu Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy Cukup Siji Sliramu

Gambar Jihan Audy Cukup Siji Sliramu

Listen: 1.1K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 4:08

Likes: 124

Jihan Audy Cukup Siji Sliramu Video :

Description:

Jihan Audy Cukup Siji Sliramu, Wes suwe tak simpen
Roso tresno ning atiku
Nanging sliramu ratau ngerteni

Pengen tak ucapne
Roso ning njero dodoku
Nanging nyatane aku rabiso

Tresno ning njero atiku
Cukup siji sliramu
Ra ono liyane ning angeng-angenku
Kejobo sliramu

Sitok sing dadi pengenku
Biso nyanding sliramu
Kepengen rasane urip bebarengan
Nganti selawase

Wes suwe tak simpen
Roso tresno ning atiku
Nanging sliramu ratau ngerteni

Pengen tak ucapno
Roso ning njero dodoku
Nanging nyatane aku rabiso

Tresno ning njero atiku
Cukup siji sliramu
Ra ono liyane ning angeng-angenku
Kejobo sliramu

Siji sing dadi pengenku
Biso nyanding sliramu
Kepengen rasane urip bebarengan
Nganti selawase

Tresno ning njero atiku
Cukup siji sliramu
Ra ono liyane ning angeng-angenku
Kejobo sliramu

Siji sing dadi pengenku
Biso nyanding sliramu
Kepengen rasane urip bebarengan
Nganti selawase

Kepengen rasane urip bebarengan
Nganti selawase

Wes suwe tak simpen
Roso tresno ning atiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy Cukup Siji Sliramu Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy Cukup Siji Sliramu, download musik Jihan Audy Cukup Siji Sliramu, download Video Jihan Audy Cukup Siji Sliramu, Jihan Audy Cukup Siji Sliramu mp4
Download Lagu