Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi Lagu MP3 dan Video Download

Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi

Gambar Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi

Listen: 4.6K

Date: 08 Oct 2020

Duration: 5:15

Likes: 560

Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi Video :

Description:

Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi, Padange mbulan ndadari, ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Eesemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki
Nadyan akeh gudo
Ra ngalangi dalane tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku
Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu

Padange mbulan ndadari, ngancani ati kang sepi
Gawe ngamboro roso angen iki
Angenku iki tondo yekti tresno ing ati
Koyo mbulan menehi padang ing wengi

Tak simpen ning njero ati
Eesemmu tansah ngangeni
Opo ning kono kroso kangen iki
Nadyan akeh gudo
Ra ngalangi dalane tresno
Mung sliramu memanike kalbu
Ra ono wong liyo

Rungokno sworo atiku
Kang nandang kangen sliramu
Kang tansah manah atiku
Saben wengi ra biso nendro netraku
Lewat lirih sworo angin
Tak titipne roso kasmaran
Sedino koyo sewindu
Ngantu antu ngenteni tekamu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi Mp3 Gratis, download mp3 Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi, download musik Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi, download Video Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi, Lewat Angin Wengi Super Bass Lutfiana Dewi mp4
Download Lagu