Vayz Ngawi Aku Janji Lagu MP3 dan Video Download

Vayz Ngawi Aku Janji

Gambar Vayz Ngawi Aku Janji

Listen: 147.6K

Date: 15 Apr 2021

Duration: 5:14

Likes: 10.4K

Vayz Ngawi Aku Janji Video :

Description:

Vayz Ngawi Aku Janji, Kenangan neng kuto ngawi
Dalan iki sing dadi seksi
Aku seng wes janji
Ora bakal ngelarani
Cah ayu sing paling tak tresnani

Nanging ati wes keno gudo
Nganti lali janji neng tresno
Aku sing wes janji
Aku ne seng nyulayani
Sepurane aku sepurane

Saiki neng ngendi
Aku bali aku kangen

Reff:
Aku seng salah
Sepuranen seng katah
Aku sing kleru
Sing gede pangapuramu

Ra tak baleni
Nggonku dolanan ati
Wes cukop kowe siji
Sing tak simpen ning ati

Nanging ati wes keno gudo
Nganti lali janji neng tresno
Aku sing wes janji
Aku ne seng nyulayani
Sepurane aku sepurane

Saiki neng ngendi
Aku bali aku kangen

Reff:
Aku seng salah
Sepuranen seng katah
Aku sing kleru
Sing gede pangapuramu

Ra tak baleni
Nggonku dolanan ati
Wes cukop kowe siji
Sing tak simpen ning ati

Wes cukop kowe siji ooh
Sing tak simpen ning ati..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vayz Ngawi Aku Janji Mp3 Gratis, download mp3 Vayz Ngawi Aku Janji, download musik Vayz Ngawi Aku Janji, download Video Vayz Ngawi Aku Janji, Vayz Ngawi Aku Janji mp4
Download Lagu