Mugo Bahagio Lavora Lagu MP3 dan Video Download

Mugo Bahagio Lavora

Gambar Mugo Bahagio Lavora

Listen: 11.8K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:24

Likes: 1K

Mugo Bahagio Lavora Video :

Description:

Mugo Bahagio Lavora, Loro ati iki tok larani
Mbiyen tresnoku setengah mati
Tangis eluh iki sing tau dadi saksi
Aku ro kowe raiso dadi siji

Cincin iki sing mbiyen nyekseni
Crito iki uwes tak rampungi
Derese banyu moto nanging aku rapopo
Sing mbiyen tresno saiki arep lungo

Pesenku yo mung siji
Aku nyuwun lalekno sing wingi
Mugo ora bakal tok baleni
Mergo getun tibone neng mburi

Dek tak ikhlas-ikhlaske
Tak kuat-kuatke
Yen pancen wis takdire
Mugo kowe bahagio
Aku uwes nerimo lan legowo

Pesenku yo mung siji
Aku nyuwon lalekno sing wingi
Mugo ora bakal tok baleni
Mergo getun tibone neng mburi

Dek tak ikhlas-ikhlaske
Tak kuat-kuatke
Yen pancen wis takdire
Mugo kowe bahagio
Aku uwes nerimo lan legowo

Sampun ikhlas ati iki tok larani
Aku uwes siap dinggo sadar diri
Maturnuwun sampun ninggal loro
Aku wes nrimo

Maturnuwun sampun ninggal loro
Aku wes nrimo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mugo Bahagio Lavora Mp3 Gratis, download mp3 Mugo Bahagio Lavora, download musik Mugo Bahagio Lavora, download Video Mugo Bahagio Lavora, Mugo Bahagio Lavora mp4
Download Lagu