Hery Receh Garise Pisah Lagu MP3 dan Video Download

Hery Receh Garise Pisah

Gambar Hery Receh Garise Pisah

Listen: 24.3K

Date: 06 Feb 2021

Duration: 4:55

Likes: 770

Hery Receh Garise Pisah Video :

Description:

Hery Receh Garise Pisah, Aku wes pasrah karo kahanan
Piye karepmu bakal tak turuti
Senadjan perih kudu kuat
Tak lakoni

Cobo rungokno jerit ing ati
Mergo janjimu seng mbok khianati
Kudu tak trimo senadjan loro
Ono ning dodo

Reff:
Opo pancen wes takdire
Kudu pisah karo kowe
Yen garise kudu tak ikhlasne
Mugo wae enggal entuk gantine

Aku wes pasrah karo kahanan
Piye karepmu bakal tak turuti
Senadjan perih kudu kuat
Tak lakoni

Cobo rungokno jerit ing ati
Mergo janjimu seng mbok khianati
Kudu tak trimo senadjan loro
Ono ning dodo

Reff:
Opo pancen wes takdire
Kudu pisah karo kowe
Yen garise kudu tak ikhlasne
Mugo wae enggal entuk gantine

Opo pancen wes takdire
Kudu pisah karo kowe
Yen garise kudu tak ikhlasne
Mugo wae enggal entuk gantine

Opo pancen wes takdire
Kudu pisah karo kowe
Yen takdire kudu tak ikhlasne
Mugo wae enggal entuk gantine
Mugo wae enggal entuk gantine..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Hery Receh Garise Pisah Mp3 Gratis, download mp3 Hery Receh Garise Pisah, download musik Hery Receh Garise Pisah, download Video Hery Receh Garise Pisah, Hery Receh Garise Pisah mp4
Download Lagu