Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova Lagu MP3 dan Video Download

Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova

Gambar Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova

Listen: 4.1K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 4:34

Likes: 96

Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova Video :

Description:

Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova, Aku pengen ngerti
Sak tenane piye
Neng atimu kuwi
Opo enek liyane

Pengenku mung siji
Yen pencene tresno
Ojo gampang lali
Ojo gampang ngeliyo

Reff:
Tresnoku mung karo kowe
Uwes suwe nganti tekan seprene
Tresnoku mung siji kowe
Aku wedi yen kowe karo liyane

Aku iseh percoyo
Yen atimu ora mungkin ngeliyo
Demi kowe ku berjuang
Tresnoku kuwi kadung jeru angel ilang

Aku pengen ngerti
Sak tenane piye
Neng atimu kuwi
Opo enek liyane

Pengenku mung siji
Yen pencene tresno
Ojo gampang lali
Ojo gampang ngeliyo

Reff:
Tresnoku mung karo kowe
Uwes suwe nganti tekan seprene
Tresnoku mung siji kowe
Aku wedi yen kowe karo liyane

Aku iseh percoyo
Yen atimu ora mungkin ngeliyo
Demi kowe ku berjuang
Tresnoku kuwi kadung jeru angel ilang

Aku iseh percoyo
Yen atimu ora mungkin ngeliyo
Demi kowe ku berjuang
Tresnoku kuwi kadung jeru angel ilang..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova Mp3 Gratis, download mp3 Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova, download musik Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova, download Video Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova, Tresno Ra Bakal Ilang Dj Jaranan Ellen Dealova mp4
Download Lagu